OBJECTIU

Partint de la base de que les dones són minoria entre els professionals amb estudis de l’àmbit STEM (a la UPC, per exemple, les dones representen només un 29% de l’alumnat matriculat pel curs 2020-2021), és fàcil preveure que aquesta infrarepresentació es trasllada posteriorment al mon laboral i especialment en els llocs de responsabilitat.

Des d’Enginyers Industrials de Catalunya, compromesos per l’equitat volem empoderar el col•lectiu de dones enginyeres a través d’aquest programa específic que les ajudi a promocionar-se en els seus llocs de treball per adquirir una major visibilitat i veu en el seu àmbit professional.

Programa gratuït d’accés exclusiu a col•legiades/associades en actiu. Places limitades

METODOLOGIA

El programa, que incorpora la metodologia DIVERSIA360®, amb continguts propis, inclou:

  • 4 sessions presencials, de 3 hores de durada cadascuna, online i en directe, en les que tindràs ocasió de participar en dinàmiques grupals reforçades amb exercicis pràctics i en les que se s’abordaran les etapes següents:
Sessió 1
2 MARÇ
Autoconeixement i identificació de les teves potencialitats
Sessió 2
9 MARÇ
Quin impacte generes i com pots potenciar-lo?
Sessió 3
16 MARÇ
Alinea els teus objectius de desenvolupament de carrera
Sessió 4
23 MARÇ
Estratègia de negociació i autocandidatura per a la promoció professional
  • Una avaluació competencial online mitjançant l’eina de diagnòstic DIVERSIA360® que et proporcionarà el punt de partida per identificar els teus punts fors i les teves àrees de millora

HORARI

Les sessions webinar es duran a terme els dies assenyalats, de 18:00 a 21:00 hores.

IMPARTIT PER

Immaculada Tena, Founder & Ceo de Diversia360. Especialista en Dessenvolupament Directiu i Carreres professionals. Professora Universitària en Escoles de Negoci de reputació internacional i dilatada experiència en el sector del Headhunting i la Direcció de RRHH, amb més de 20 anys d'experiència en diferents empreses i sectors. Creadora de la metodologia DIVERSIA360® i programes LIDERAT360®.

INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA (període d'inscripció tancat)

Col·labora