Qui som?

Henkel és una Multinacional Alemanya fundada en 1876 pel que Henkel acumula més de 140 anys d'èxit. Els Headquarters de la companyia estan situats en Dusserldorf (Alemanya) però és present en més de 125 països a tot el món.

Parlant concretament d'Espanya i Portugal, Henkel Ibèrica, té una plantilla de 1100 col·laboradors que fan possible els èxits de la companyia, i que són clau per a mantenir i incrementar el lideratge en el mercat. A més de comptar amb les oficines centrals a Barcelona també té 2 centres de producció i quatre de distribució propis en la Península Ibèrica.

Henkel és líder global en marques i tecnologies. La nostra companyia opera en tres àrees de negoci estratègiques:

  • Detergents i Cura de la Llar amb marques com Vernel, Neutrex, Mistol, Perlan, Dixan, Estrella,Tenn, Micolor, Breff, Conill, WiPP Express..
  • Cosmètica i Cura Corporal amb marques com a Licor del Pol, La Toja, Fa, Diadermine, Magne, Schwarzkopf, Nordic Colors, Brillance, Gliss, Indola, Magic Hair, Vademecum, Denivit, Poly Swing...
  • Adhesive Technologies amb marques com Super Glue-3, Pritt, Pattex, Tangit, Sista, Metylan, Loctite, Metylan, Liofol...

Algunes dades sobre nosaltres

0

nacionalitats en plantilla

0

persones formen el nostre equip

0

anys d'història

0

unitats de negoci

Ofertes de feina

  • Supply planner junior +INFO

Totes les ofertes