Qui som?

El GRUP HARTMANN és una companyia multinacional alemanya especialitzada en el sector salut i focalitzada en la gestió de ferides, de la incontinència, la prevenció d'infeccions, l'àrea quirúrgica i l'autocura.

La companyia té filials en tots els continents i presència en més de 35 països. Compta amb una plantilla de més de 11.000 col·laboradors/as a tot el món, generant unes vendes l'any 2020 de 2.433 milions € amb un creixement orgànic del 14,6% i un EBITDA de 292,4 milions €.

Compta amb una plantilla de més de 11.000 col·laboradors/as a tot el món, generant unes vendes l'any 2020 de 2.433 milions € amb un creixement orgànic del 14,6% i un EBITDA de 292,4 milions €.

HARTMANN España està format per Laboratoris HARTMANN SA, responsable de la distribució i comercialització de productes sanitaris, així com solucions customizadas per al client; PAUL HARTMANN SA, Centre de desenvolupament i producció mundial d'apòsits adhesius i PAUL HARTMANN Ibèria SA, Centre de desenvolupament i producció d'absorbents per a incontinència adulta.

Algunes dades sobre nosaltres

0

col·laboradors/es arreu del món

0

centres de desenvolupament i producció a Espanya

0M€

vendes globals l'any 2020

0

països amb presència global

Ofertes de feina

Totes les ofertes