LideraT-360º, programa d'orientació professional per a joves enginyers i enginyeres

Sabem que quan acabis els teus estudis has de fer front a un nou repte, incorporar-te al mercat de treball i començar a definir la teva carrera. És en aquest moment quan has de prendre consciència de la importància de gestionar i planificar estratègicament la teva carrera professional. Amb aquest programa et proporcionem les eines necessàries per assolir amb èxit els teus objectius.

OBJECTIU

En aquest programa et facilitarem les eines i recursos necessaris per orientar-te i ajudar-te a créixer en la teva trajectòria formativa i professional, recolzant-te en la presa de decisions i capacitant-te per millorar la teva empleabilitat, ja sigui en l' empresa actual, davant una promoció professional o en la recerca de la teva primera feina. El programa inclou una diagnosi de les teves competències, que serà el punt de partida necessari per identificar que et cal potenciar per millorar la teva empleabilitat i destacar els teus talents, marcant la diferencia respecte a la teva competència davant d’una oferta laboral.

Un cop finalitzat el nostre programa tindràs els recursos necessaris per:

  • Orientar-te en la teva trajectòria professional,
  • Conèixer les sortides professionals i aplicacions dels teus coneixements i competències
  • Capacitar-te per millorar la teva empleabilitat  en la teva incorporació al mercat laboral o per progressar professionalment.
  • Presentar-te de manera eficaç a nivell curricular, presencial i a les xarxes 2.0 per aconseguir una entrevista professional

METODOLOGIA

El programa inclou:

  1. Una avaluació competencial online mitjançant l’eina de diagnòstic DIVERSIA 360 que et proporcionarà el punt de partida per identificar les competències a  desenvolupar  d’acord a les exigències del mercat laboral.
  2. 4 sessions mitjançant webinars online  amb exercicis pràctics i en les que se s’abordaran les etapes següents:
Sessió 1
20 ABRIL
Centrar expectatives: autoconeixement personal i exploració competencial clau
Sessió 2
27 ABRIL
Pla de desenvolupament: fixar objectius, presa de decisions i pla d'acció.
Sessió 3
04 MAIG
Pla de màrketing i marca personal: estratègia de presentació personal.
Sessió 4
11 MAIG
Posada en escena del cas i estratègia com a candidat en els processos.

HORARI

Totes les sessions webinar es duran a terme els dies assenyalats, de 16:00 a 19:00 hores.

IMPARTIT PER

Sra. Immaculada Tena, Professora Universitària en Escoles de Negoci, i dilatada experiència en el sector del Headhunting i la Direcció de RRHH amb més de 16 anys en diferents empreses i sectors. Actual sòcia fundadora de Diversia360 

ADREÇAT A

Estudiants de Màster en Enginyeria o recent titulats que volen preparar-se en la recerca de feina, prendre decisions respecte a les competències que cal destacar personal i professionalment, aprendre com presentar-se de forma eficaç tan a nivell curricular, presencial, com a les xarxes 2.0, per provocar una entrevista professional, en una empresa on considerin que encaixa el seu perfil (recerca proactiva).

Període d'inscripció tancat

Col·labora