Servei de Coaching

Ara els EIC t’ofereixen un servei de coaching a través del Serveis Ocupacionals.

 

Què és el coaching?

El coaching és un mètode mitjançant el qual el coach (la persona que dirigeix el procés) i el coachee (la persona implicada en aquest procés) busquen el desenvolupament del potencial d’aquesta persona, de forma metòdica i estructurada.

El sistema es basa en el diàleg del coach amb el coachee i l’objectiu és assolir la millora de les seves capacitats personals fent servir els seus propis recursos i habilitats.  

 

En què et pot ser útil un procés de coaching?

El coaching és una eina ideal per ajudar les persones a trobar un camí per assolir els seus objectius personals i professionals.

El coaching està indicat en les ocasions en que les persones no saben el que volen, però saben que volen quelcom diferent al que tenen fins ara, o persones que, tot i saber el que volen assolir, no saben com fer-ho i necessiten un full de ruta per dirigir els seus esforços.

En altres casos, hi ha persones que realitzen grans esforços per aconseguir els seus objectius però no avancen perquè estan aferrades a estratègies poc eficaces i necessiten qüestionar-se noves alternatives i flexibilitat per acceptar el canvi.  

El procés de coaching està especialment indicat per:

  • redefinició de carrera professional

  • desenvolupament directiu

  • canvis professionals   

 

El servei d’un coach qualificat al teu abast i amb les millors condicions

En Miquel Cortés col·labora amb els EIC en la prestació d’aquest servei. És coach professional certificat per ICF, OCC-Internacional i ASESCO, i formador acreditat en Coaching des de 2003 per la International Coaching Association (Estats Units). 


El servei consisteix en sessions individuals d’una hora de durada.

Per a sol·licitar més informació pots contactar amb nosaltres al tel. 93 502 90 87 o correu borsatreball@serveis.eic.cat